Ambu Djævleræs

2018 PROGRAM kommer snart !!!!

AMBU DJÆVLERÆS

– Danmarks sjoveste SÆBEKASSELØB

  AmbuDjavleras1-sortRod

Tilmelding:
Tilmeldingsfristen er 4 dage før løbet – altså senest onsdag 30.august kl. 18.00 inden ambufesten starter.

Tilmelding : sker ved udfyldelse ved indsendelse af tilmeldingsblanketten  ( hentes her )  til Frank Jensen pr. mail: sommer-sol@mail.dk

Hvis man har spørgsmål kan man skrive til Frank Jensen: sommer-sol@mail.dk  eller tlf 9657 7045

På tilmeldingen skal man skrive:
navn og alder på alle vognens deltagere max 4 personer.
Navn, adresse og telefonnummer på en kontaktperson.
om vognen har små hjul eller store hjul (diameter over 40 cm).

 

– kan man ikke køre hurtigt – ja så kan man gå efter publikums gunst

Klar, parat, START! Sæbekasseløbet er en god gammel Ambu tradition og et spændende og festligt indslag for hele familien.

BEMÆRK: Fra 2016 er den gode tradition tilført en god portion fornyelse. Sæbekasseløbet er igen rykket indenfor på festpladsen og det er blevet til et sandt DJÆVLERÆS. Vinderne er fortsat det hold, som kommer hurtigst i mål, men undervejs følger en række sjove forhindringer….Måske er der bump på vejen, måske er der glat, måske bliver man lidt våd, måske går ruten ikke helt ligeud. Glæd dig – både som deltager og som publikum. Det bliver DJÆVLE-sjovt.

Løbet køres Ambu-søndag  kl. 12.30 på Ambupladsen  (alle køretøjerne skal synes en time før)

Sæbekasseløbet arrangeres i samarbejde med IK Rosendal og gennemføres i forskellige klassementer efter alder og hjulstørrelse. (også en voksen/firmaklasse). Der køres i hold op til 4 deltagere, hvor den ældste gælder for den aldersgruppe, man kører i.

Der tildeles særlige præmier til både det flotteste og det mest fantasifulde indslag/køretøj blandt alle deltagere.

En særlig jury afgør hvilken vogn, der skal have prisen for det flotteste indslag. Offenliggørelse af vinderen af denne jury-præmie sker ummidelbart efter afslutning af AMBU Djævleræs fra Store Scene.

Publikum afgør ved afstemning via kupon i Ambuheftet hvilken vogn der skal have prisen for det mest fantasifulde indsalg. Samme vogn kan ikke vinde begge sær-præmier.

Alle deltagere belønnes med en forfriskning og en billet til en forlystelse i Herning Tivolipark i Ambuparken, ligesom der er kontante pengepræmier til de hurtigste deltagere i hver klasse.

Ved publikumsafstemning afgøres hvilket indslag/køretøj, der skal belønnes med 1000 kr. for det mest fantasifulde i årets løb. En særlig jury udpeger derudover modtageren af 1000 kr. for det flotteste indslag/køretøj.

Løbsregler:
Alle vogne synes i pitten 1 time før start.
Der skal være bremseanordning for køretøjer med store hjul (diameter over 40 cm).
Der må ikke benyttes nogen form for mekanisk fremdrift.
Højst tilladte vognbredde er 1 meter.
Alle deltagere løber med fra start – sakker en løber bagud skal vedkommende indhente vognen inden der igen må skubbes (der må således ikke ventes en omgang eller skydes genvej).

 

Tryk på annoncen for at forstørre den :)