Entré

OPEN AIR KONCERT
Til den store Ambu Open Air koncert (Ambu Torsdag) KØBES SÆRSKILT BILLET. Billetten kan købes i Spar Nord Bank Hobro og filialer i Midt- og Sydhimmerland‚ Østjydsk Bank Hobro og Mariager‚ Andelskassen Hobro‚ Jutlander Bank Hobro‚ Danske Bank Hobro‚ Jyske Bank Hobro‚ Expert-Hobro samt ONLINE og ved Ambu-Tombolaen

3 ØVRIGE AMBU-DAGE – ambuhefte eller engangs-billet
Til dagene Ambu-fredag til og med Ambu Søndag kan der købes en-gangsbillet ved indgangene til kr. 50,- pr indgang ELLER der kan købes Ambuhefte til kr. 75,-, som giver adgang til pladsen alle tre dage.

AMBUHEFTET – DIN NØGLE TIL MASSER AF TILBUD OG OPLEVELSER
Ambuheftet er din “nøgle” til festdagenes begivenheder (fredag – lørdag og søndag), mange gode tilbud og til at deltage i de mange konkurrencer om fine præmier (bl.a et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr) og en række andre gode tilbud (gratis morgenkaffe, sildebord, guleærter og meget mere). Ambuheftet kan købes i byens pengeinstitutter, ved Ambu-Tombolaen på Hobro Store Torv og ved indgangen til Ambuparken. Pris: 75,-.
Bemærk: En Forsideslip i Ambuheftet byttes ved indgangen til et personligt armbånd, som giver fri adgang til pladsen og festteltene (dog ikke særarrangementer).

BØRN UNDER 12 ÅR – GRATIS ADGANG
Børn under 12 år har gratis adgang alle dage ifølge med voksne.

ADGANG FOR HJÆLPER TIL HANDICAPPEDE:Handicappede med egen billet til pladsen og med et gyldigt ledsagerkort har ret til gratis at medbringe en ledsager til pladsen. Læs evt. mere om ledsagerkort her:
http://www.handicap.dk/brugerservice/ledsagekort/
hkort

 

 

ADGANG FOR PRESSEN: Pressen (journalister og fotografer) med et gyldigt pressekort udstedt af en af nedenstående organisationer har adgang til pladsen:

  • Danske Dagblades Forening (DDF)
  • Dansk Journalistforbund (DJ)
  • Mediegruppen under Grafisk Forbund
  • Dansk Presse Medarbejder Forbund (DPMF)
  • Fællesudvalget for Danske Presseorganisationer

INDGANGSKONTROL MV.
Ambufesten accepterer ikke medbragte drikkevarer og vil derfor – i lighed med andre festarrangører –  kontrollere tasker mv. ved indgangene.

Endelig tillader Ambufesten ikke adgang for rocker-relaterede gæster eller andre, som vurderes at kunne forstyrre festens fredelige afvikling.