Adgang

OPEN AIR KONCERT
Til den store AMBU Open Air-koncert (AMBU-torsdag)
Se lokalt billetsalg & online billetkøb her

DE TRE ØVRIGE AMBU-DAGE – AMBU-hæfte eller éngangsbillet
Til dagene AMBU-fredag til og med AMBU-søndag kan der købes éngangsbillet ved indgangene til kr. 50,- pr indgang ELLER der kan købes AMBU-hæfte til kr. 75,-, som giver adgang til pladsen alle tre dage.

AMBU-HÆFTET – DIN NØGLE TIL MASSER AF TILBUD OG OPLEVELSER
AMBU-hæftet er din “nøgle” til festdagenes begivenheder (fredag, lørdag og søndag), mange gode tilbud og til at deltage i de mange konkurrencer om fine præmier (bl.a. et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr) og en række andre gode tilbud (gratis morgenkaffe, sildebord, gule ærter og meget mere). AMBU-hæftet kan købes i byens pengeinstitutter, ved AMBU-tombolaen på Hobro Store Torv og ved indgangen til AMBU-parken. Pris: 75,-
Bemærk: En forsideslip i AMBU-hæftet byttes ved indgangen til et personligt armbånd, som giver fri adgang til pladsen og festteltene (dog ikke særarrangementer).

BØRN UNDER 12 ÅR – GRATIS ADGANG
Børn under 12 år har gratis adgang alle dage ifølge med en voksen.

ADGANG FOR HJÆLPER TIL HANDICAPPEDE
Handicappede med egen billet til pladsen og med et gyldigt ledsagerkort har ret til gratis at medbringe en ledsager til pladsen. Læs eventuelt mere om ledsagerkort her:
http://www.handicap.dk/brugerservice/ledsagekort/
hkort

 

 

ADGANG FOR PRESSEN
Pressen (journalister og fotografer) med et gyldigt pressekort udstedt af en af nedenstående organisationer har adgang til pladsen:

  • Danske Dagblades Forening (DDF)
  • Dansk Journalistforbund (DJ)
  • Mediegruppen under Grafisk Forbund
  • Dansk Presse Medarbejder Forbund (DPMF)
  • Fællesudvalget for Danske Presseorganisationer

INDGANGSKONTROL
AMBU-festen accepterer ikke medbragte drikkevarer og vil derfor – i lighed med andre festarrangører –  kontrollere tasker mv. ved indgangene.

Endelig tillader AMBU-festen ikke adgang for rocker-relaterede gæster eller andre, som vurderes at kunne forstyrre festens fredelige afvikling.