AMBU Djævleræs

AMBU SØNDAG – den 1. september 2019

12.30 AMBU-parken: AMBU Djævleræs – Årets sjoveste sæbekasseræs gennem zigzag, glidebane, vaskehal og andre finurlige forhindringer for børn, voksne og firmaer. Præmier til alle deltagere, præmier til de hurtigste deltagere i hver kategori samt gevinster til det flotteste og mest fantasifulde/sjoveste indslag/køretøj. BEMÆRK: Sæbekasseløbet gennemføres på AMBU-parken.

Tilmelding til Frank Jensen telefon 96577045

Stemmesedler vedr. afstemning om det mest fantasifulde indslag/køretøj skal afleveres ved AMBU-scenen senest kl. 16.00. Bemærk: fra kl. 13.00 kræves adgangsbillet til pladsen.

17.45 AMBU-scenen:
Offentliggørelse af publikumsafstemning i konkurrencen om det flotteste og det mest fantasifulde indslag/køretøj i årets sjoveste AMBU Djævleræs.

(Bemærk: kupon afleveres senest kl. 16.00 i stemmekassen v. AMBU-scenen)

   

   

   

AMBU DJÆVLERÆS

– Danmarks sjoveste SÆBEKASSELØB

  AmbuDjavleras1-sortRod

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er 4 dage før løbet –  senest onsdag 28.august kl. 18.00 

Tilmedlingen sker ved udfyldelse ved indsendelse af tilmeldingsblanketten  (hentes her)  til Frank Jensen pr. mail: sommer-sol@mail.dk

Hvis man har spørgsmål kan man skrive til Frank Jensen: sommer-sol@mail.dk  eller ring på  tlf 9657 7045

På tilmeldingen skal man skrive:

 • Navn og alder på alle vognens deltagere maks 4 personer
 • Navn, adresse og telefonnummer på en kontaktperson.
 • Om vognen har små hjul eller store hjul (diameter over 40 cm)

– kan man ikke køre hurtigt – ja, så kan man gå efter publikums gunst

Klar, parat, START!

Sæbekasseløbet er en god gammel AMBU-tradition og et spændende og festligt indslag for hele familien.

Siden 2016 er den gode tradition tilført en god portion fornyelse. Sæbekasseløbet er igen rykket indenfor på festpladsen og det er blevet til et sandt DJÆVLERÆS. Vinderne er fortsat det hold, som kommer hurtigst i mål, men undervejs følger en række sjove forhindringer….Måske er der bump på vejen, måske er der glat, måske bliver man lidt våd, måske går ruten ikke helt ligeud. Glæd dig – både som deltager og som publikum. Det bliver DJÆVLE-sjovt.

Løbet køres AMBU-søndag  kl. 12.30 på AMBU-pladsen (alle køretøjerne skal synes én time før)

Sæbekasseløbet arrangeres i samarbejde med IK Rosendal og gennemføres i forskellige klassementer efter alder og hjulstørrelse (også en voksen/firmaklasse). Der køres i hold op til 4 deltagere, hvor den ældste gælder for den aldersgruppe, man kører i.

Der tildeles særlige præmier til både det flotteste og det mest fantasifulde indslag/køretøj blandt alle deltagere.

En særlig jury afgør hvilken vogn, der skal have prisen for det flotteste indslag. Offenliggørelse af vinderen af denne jury-præmie sker ummidelbart efter afslutning af AMBU Djævleræs fra Store Scene.

Publikum afgør ved afstemning via kupon i AMBU-hæftet hvilken vogn der skal have prisen for det mest fantasifulde indsalg. Samme vogn kan ikke vinde begge særpræmier.

Alle deltagere belønnes med en forfriskning og en billet til en forlystelse i Herning Tivolipark i AMBU-parken, ligesom der er kontante pengepræmier til de hurtigste deltagere i hver klasse.

Ved publikumsafstemning afgøres hvilket indslag/køretøj, der skal belønnes med 1000 kr. for det mest fantasifulde i årets løb. En særlig jury udpeger derudover modtageren af 1000 kr. for det flotteste indslag/køretøj.

17.45 AMBU-scenen:

Offentliggørelse af publikumsafstemning i konkurrencen om det flotteste og det mest fantasifulde indslag/køretøj i årets sjoveste AMBU Djævleræs.

(Bemærk: kupon afleveres senest kl. 16.00 i stemmekassen v. AMBU-scenen)

Løbsregler

 • Alle deltagere skal møde 1 time før så jeres vogn kan blive synet  i pitten før start.
 • Der syntes i flere klasser.
 • Forfriskninger og billet til tivoli aktivitet til alle deltagere.
 • Kontante pengepræmier til de 3 hurtigste i hvert heat
 • kr. 1000,- til det flotteste køretøj (juryafgørelse)
 • kr. 1000,- til  det sjoveste indslag ( publikumsafstemning  – bemærk at samme vogn kan ikke vinde begge priser – derfor kan nr. 2 i afstemningen bliver kåret som vinder)
 • Der skal være bremseanordning for køretøjer med store hjul (diameter over 40 cm).
 • Der må ikke benyttes nogen form for mekanisk fremdrift.
 • Højst tilladte vognbredde er 1 meter.
 • Alle deltagere løber med fra start – sakker en løber bagud skal vedkommende indhente vognen inden der igen må skubbes (der må således ikke ventes en omgang eller skydes genvej).