AMBU i børnehøjde

– AMBUFESTEN er ikke mindst børnenes fest !

         

Vi inviterer derfor igen i år til en hyggelig og gratis oplevelse i Ambu-parken  

fredag d. 30. august 2019 kl. 10.00 – 12.30.

I samarbejde med Herning Tivolipark gentager vi seneste års succeser med et tilbud til alle børnehavebørn til en anderledes formiddag i AMBU-parken, hvor der gratis bliver mulighed for at prøve udvalgte børnevenlige forlystelser, som f.eks. børnekarruseller, mini-tog og andet.

Der vil blive taget stort hensyn til, at der kun er mulighed for at prøve forlystelser, der henvender sig til aldersgruppen 3 – 5 år. Der vil være ekstra personale tilknyttet de pågældende forlystelser og alting afvikles i et roligt tempo.

Børnene skal ikke have penge med – tombolaer, boder med forfriskninger og andet er lukket ned i dette tidsrum. Der kan slet og ret ingenting købes.

Kl. 11.30 lukker de gratis forlystelser, hvorefter der er fællesspisning af medbragte madpakker i AMBU Dansetten. AMBUFESTEN sørger for en gratis brikjuice til alle og en kop kaffe til de voksne. Forældre/bedsteforældre til børnene er ligeledes velkomne og har naturligvis gratis adgang.

Program:

10.00 | Børnehaverne ankommer til AMBU-parken (sørger selv for transport)

Ca. 5 – 6 børnevenlige forlystelser fra Herning Tivolipark åbner.

11.45 |  Fælles spisning af medbragte madpakker. AMBU-dagene er vært ved juice/kaffe.

12.30 | Arrangementet slutter.

Tilmelding/tilladelse til at barnet deltager sker i barnets børnehave.
Børnehaven skal senest fredag den 16.august 2019 tilmelde sig med et cirkaantal, meget gerne på mail vernersk@gmail.com eller  telefon 2172 4510