Rasmus Seebach

RASMUS SEEBACH UDGIVER SIT NYE ALBUM ’FØR VI MØDTE DIG’

Det her album er til dig min dreng. Lige nu er du en anelse for lille til at forstå hvad det egentlig er, at jeg vil med alt det her. Men jeg tænkte at en skønne dag så ville du måske kunne få glæde af de her sange. Jeg har i hvert fald virkelig haft brug for at skrive dem. Indtil da har jeg valgt også at dele sangene til dem der ellers interesserer sig for min musik – for måske de også kan bruge sangene til noget. Det håber jeg er okay”.

Således starter Rasmus Seebachs nye album ’Før Vi Mødte Dig’ – et album som Rasmus har valgt at dedikere til sønnen Holger, og som kredser omkring en række forskellige personlige fortællinger fra tiden før Holger kom til verden. Det nye album skal ses, som værende et musikalsk opslagsværk, hvor Rasmus som sagt fortæller om hvordan livet så ud før Holger. Det er bl.a. beretningen om, hvordan han mødte Holgers mor, som vi kender fra singlen ”2017”, men også smukke personlige beretninger om f.eks. Rasmus’ egen opvækst, og om hvem Holgers farfar var.

Rasmus Seebachs nye album ’Før Vi Mødte Dig’ udkommer d. 24. november og bliver dermed Seebachs femte af slagsen. Det bliver efterløberen til et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister og titlen som den suverænt største og bedst sælgende artist inden for nyere tids dansk musik.