ADGANG

AMBUFEST 2024 Erly Birde nu

PARTOUTBILLET til alle 4 dage, dagsbillet, børnebillet, virksomheder/grupper.

BILLETINFO

Du kan købe en partoutbillet, som gælder alle dage til kun kr. 650 ,- (Erly Birde)

Ellers skal der købes billetter til dagene enkeltvis a kr. ,-  pr. dag torsdag og fredag, kr. 100,- lørdag efter kl. 17.00.

Lørdag eftermiddag og søndag er der gratis adgang.

Vi holder to store koncertdage torsdag og fredag, men der bliver også lækkert, varieret musik og fest lørdag og søndag. Ambufesten 2024 bliver 4 dage med en masse fest og musik. Vi har booket rigtig mange af Danmarks bedste kunstnere – det bliver fantastisk!

Billet til børn 5 år til og med 11 år koster kr. 75,- pr. dag  *  eller kr. 100,- for børne-partout billet

Virksomheder og grupper er der særligt tilbud til ved køb  af +20 billetter til torsdag eller fredag er prisen kr. ,- + gebyr. Udregnes automatisk ved billetkøb.

INDGANG

MED BILLET, der er kun  adgang via hovedindgangen fra Korsgade.

ØVRIGE, frivillige hjælper, kunstner, leverandører og inviterede gæster er der adgang via Aalykkevej ved henvendelse i informationen samme sted.

ADGANG FOR HJÆLPER TIL HANDICAPPEDE

Handicappede med egen billet til pladsen og med et gyldigt ledsagerkort har ret til gratis at medbringe en ledsager til pladsen. Læs eventuelt mere om ledsagerkort her:


ADGANG FOR PRESSEN

Pressen (journalister og fotografer) med et gyldigt pressekort udstedt af en af nedenstående organisationer har adgang til pladsen:

  • Danske Dagblades Forening (DDF)
  • Dansk Journalistforbund (DJ)
  • Mediegruppen under Grafisk Forbund
  • Dansk Presse Medarbejder Forbund (DPMF)
  • Fællesudvalget for Danske Presseorganisationer

INDGANGSKONTROL

AMBU-festen accepterer ikke medbragte drikkevarer og vil derfor – i lighed med andre festarrangører –  kontrollere tasker mv. ved indgangene.

Endelig tillader AMBU-festen ikke adgang for rocker-relaterede gæster eller andre, som vurderes at kunne forstyrre festens fredelige afvikling.