ADGANG

AMBUFEST 2024

PARTOUTBILLET til alle 4 dage, dagsbillet, børnebillet, virksomheder/grupper.

BILLETINFO

Du kan lige nu kun købe en partoutbillet, som gælder alle dage, ellers skal der købes billetter til dagene enkeltvis a kr. 375,-  pr. dag torsdag og fredag, lørdag koster det kr. 100,- for adgang til vores telte med musik, 1 billet til tre telte.

Alle priser er + gebyr.

Lørdag og søndag er der gratis adgang til AMBUpladsen med tivoli, sildebord og mange andre gratis oplevelser,

Vi holder to store koncertdage torsdag og fredag, men der bliver også lækkert, varieret musik og fest lørdag og søndag. Ambufesten 2024 bliver 4 dage med en masse fest og musik. Vi har booket rigtig mange af Danmarks bedste kunstnere – det bliver fantastisk!

Re-entre torsdag og fredag koster kr. 50,- Returarmbånd købes ved  vognen for udgangsarmbånd og myndighedsarmbånd lige inden udgangen.

Billet til børn 5 år til og med 11 år koster kr. 75,- pr. dag  *  eller kr. 100,- for børne-partout billet

Virksomheder og grupper er der særligt tilbud til ved køb  af +20 billetter til torsdag eller fredag er prisen kr. ,- + gebyr. Udregnes automatisk ved billetkøb.

INDGANG

MED BILLET, der er kun  adgang via hovedindgangen fra Korsgade.

ØVRIGE, frivillige hjælper, kunstner, leverandører og inviterede gæster er der adgang via Aalykkevej ved henvendelse i informationen samme sted.

ADGANG FOR HJÆLPER TIL HANDICAPPEDE

Handicappede med egen billet til pladsen og med et gyldigt ledsagerkort har ret til gratis at medbringe en ledsager til pladsen. Læs eventuelt mere om ledsagerkort her:


ADGANG FOR PRESSEN

Pressen (journalister og fotografer) med et gyldigt pressekort udstedt af en af nedenstående organisationer har adgang til pladsen:

  • Danske Dagblades Forening (DDF)
  • Dansk Journalistforbund (DJ)
  • Mediegruppen under Grafisk Forbund
  • Dansk Presse Medarbejder Forbund (DPMF)
  • Fællesudvalget for Danske Presseorganisationer

INDGANGSKONTROL

AMBU-festen accepterer ikke medbragte drikkevarer og vil derfor – i lighed med andre festarrangører –  kontrollere tasker mv. ved indgangene.

Festivalstole er ikke tillad.

Endelig tillader AMBU-festen ikke adgang for rocker-relaterede gæster eller andre, som vurderes at kunne forstyrre festens fredelige afvikling.