ADGANG

OPEN AIR KONCERT

Til den store AMBU Open Air-koncert (AMBU-torsdag)

Køb open air billet

DE TRE ØVRIGE AMBU-DAGE – AMBU-hæfte eller éngangsbillet

Til dagene AMBU-fredag til og med AMBU-søndag kan der købes engangs adgangsbillet ved indgangene til kr. 75,- (fredag og lørdag) & 50,- søndag pr indgang ELLER der kan købes AMBU-hæfte til kr. 100,-, som giver adgang til pladsen alle tre dage.

AMBU-HÆFTET – DIN NØGLE TIL MASSER AF TILBUD OG OPLEVELSER

AMBU-hæftet er din “nøgle” til festdagenes begivenheder (fredag, lørdag og søndag), mange gode tilbud og til at deltage i de mange konkurrencer om fine præmier (bl.a. et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr) og en række andre gode tilbud (gratis morgenkaffe, sildebord, gule ærter og meget mere). AMBU-hæftet kan købes i byens pengeinstitutter, ved AMBU-tombolaen på Hobro Store Torv og ved indgangen til AMBU-parken. Pris: 100,-
Bemærk: En forsideslip i AMBU-hæftet byttes ved indgangen til et personligt armbånd, som giver fri adgang til pladsen og festteltene (dog ikke særarrangementer).

BØRN UNDER 12 ÅR – GRATIS ADGANG

Børn under 12 år har gratis adgang alle dage ifølge med en voksen.

ADGANG FOR HJÆLPER TIL HANDICAPPEDE

Handicappede med egen billet til pladsen og med et gyldigt ledsagerkort har ret til gratis at medbringe en ledsager til pladsen. Læs eventuelt mere om ledsagerkort her:

Læs mere om ledsagerkort

ADGANG FOR PRESSEN

Pressen (journalister og fotografer) med et gyldigt pressekort udstedt af en af nedenstående organisationer har adgang til pladsen:

  • Danske Dagblades Forening (DDF)
  • Dansk Journalistforbund (DJ)
  • Mediegruppen under Grafisk Forbund
  • Dansk Presse Medarbejder Forbund (DPMF)
  • Fællesudvalget for Danske Presseorganisationer

INDGANGSKONTROL

AMBU-festen accepterer ikke medbragte drikkevarer og vil derfor – i lighed med andre festarrangører –  kontrollere tasker mv. ved indgangene.

Endelig tillader AMBU-festen ikke adgang for rocker-relaterede gæster eller andre, som vurderes at kunne forstyrre festens fredelige afvikling.

Følg AMBUfesten