AMBUSCENEN

Fredag kl. 18.45

ArtigeArdit

Fredag kl. 18.45

Artigeardit fra Mørkhøj er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hiphop scene. Ardit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche aldrig har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig – du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen.

Hans målgruppe karakteriseres som den mest festparate generation hidtil. Ardit formår at holde udsolgte koncerter, og hans alsidighed er i en grad sjældent set før. I løbet af det seneste år har han udgivet sange med pop-dronningen Medina, rapperen Carmon og indie-bandet Barselona – alle med stor succes.

Som ekstra krydderi gik DMA 2021 for Årets bedste album til Artigeardit – ‘Held & Lykke Med At Komme Hjem’, ligesom Artigeardit optrådte til Kronprinsparrets priser 2022.

Artigeardit er både lyrisk og poetisk og en af de mest spændende stemmer på den danske hiphopscene lige nu. Den unge rapkomet udsendte i 2018 sit debutalbum ’VILDEDAGE’, der siden har genereret mere end 5.000.000 streams på Spotify alene.

Følg AMBUfesten