Kroen

Lørdag kl. 21.10

Ekspressen

Lørdag kl. 21.10

Når Ekspressen går på scenen sker der noget. Fra første akkord spredes en musikalsk virus af eufori og ekstase – og ingen er immune. De fire bandmedlemmer og forsangere; Pharfar, Klumben, Pewer  og Chapper  skaber en usnobbet følelse af fælleskab og frihed – der efterlader publikum med en følelse af lykke og ligeværd.

På kort tid har Ekspressen stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaller og spillesteder over hele landet. Bandet har vundet flere priser og toppet hitlister. I sommeren 2020, blev bandets nummer ”Solhverv” (i Lord Siva’s version)  årets helt store sommerhit med over 15.000.000 afspilninger.

De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits , prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed rock og pop, som er omdrejningspunktet i bandets repertoire. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed

Ekspressen er et band der skabt af gode relationer og det er et band der skaber gode relationer. Gode relationer til hinanden, gode relationer til og blandt publikum og en god relation til hele Danmark.

Ekspressen er tidligere kendt som Humørekspressen.

Kroen byder på masser af Musik med Bøf og Ben fra grill til kr. 325,-  inkl. entre til alle telte.

Musikken starter kl. 17.00.

Der reserveres bord ved køb af billet inkl. mad og entre med senest ankomst kl. 18.00. Begrænset antal pladser.

Maden leveres af Slagter Madsen som vil grille ved teltet. Spørgsmål stilles til kroen@ambufest.dk