PROGRAM

NIK & JAY

AMBUSCENEN – Torsdag kl. 20.00

Nik & Jay er super aktuelle med ny musik og nye fortællinger, og masser af god energi lige fra hjertet.
Det er helt sikkert at emnerne er blevet mere nuancerede, og modne – i takt med at tiden går og livet får nyt fokus og nye omdrejnings punkter – men de gode sange og de stærke hits er stadig Nik & Jay’s solide varemærke. Og festen fortsætter…

Nye højder skal indtages – og nyt land skal vindes – med kærlighed og fred, og en kæmpe fest. Og når Nik & Jay går på Festival Tour i 2020 så er det for at indramme lige præcis de budskaber.

Siden debuten i 2002, har Nik & Jay fulgt deres egne drømme og med sange som ’Hot’, ’Mod Solnedgangen’ og ’Forstadsdrømme’, også formået at føre dem ud i livet. Sammen har de skabt klassikere, som forbliver relevante for danskere i alle aldre.

I løbet af 2019 har vi fået nye Nik & Jay-klassikere som danskerne bl.a. kunne synge med på ved fem store udsolgte indendørs sensommerkoncerter i Aarhus, Odense samt hele tre aftener i streg i K.B. Hallen, København. I oktober måned blev Nik & Jay hædret med prisen som Årets Danske Livenavn ved Danish Music Awards i netop K.B. Hallen og udgivelsen af ’Længe Leve Drømmene’ følges op i løbet af 2020, hvor duoen har annonceret, at de – for første gang nogensinde – vil give en række akustiske koncerter.

På den anden side af de akustiske koncerter vil Nik & Jay atter igen være i festivalhumør. Med tasken fyldt af nyt materiale og alle de gode klassikere, er Nik & Jay er klar til at gøre det, de gør bedst; nemlig at stå på de store scener og tryllebinde det trofaste publikum med deres utrættelige energi og fantastiske sceneshow.

“Vi glæder os altid til festival-sæsonen. Cirkler begynder og slutter her. Gamle sange får nyt Liv & nye sange bliver opdraget til at kunne klare sig på egen hånd. Vi elsker folket for opbakningen & glæder os til at dele det hele endnu en gang.

Tak for vi kan komme og spille for jer.

Følg AMBUfesten