DANSETTEN

Fredag kl. 20.10

Rakkerpak

Fredag kl. 20.10

Vores lokale Rakkerpak er resultatet af fire unge musikere og to rappere. De gør en stor kunst ud af at inkorporere deres individuelle evner for på den måde at kunne skabe den unikke lyd, de håber og tror på, Rakkerpak er.

For Rakkerpak er det vigtigere at have det fedt end at tage det tungt. De stormer frem fra det nordjyske og sparker gang i den hvor end de kommer med en gedigen omgang håndspillet hiphop af bedste skuffe!

Med et tekstunivers der vil frem i verden og uden at miste sansen for detaljen, fører Rakkerpaks to frontpersoner, sammen med et yderst velklingende liveorkester, musikken igennem alt fra store drømme til lækre fester. Rakkerpak har et klart mål om at levere en kompakt pakke af energifyldt med smagfulde hooks og instrumentale melodier, der hviler på en solid bund af bas og trommer. Bandet består af unge med helt forskellige baggrunde men en stor fælles interesse for hiphop. Derfor er de ikke bange for at tage chancer og blande den energiske rap med både rock, pop og lange guitarsoloer for på den måde at genopfinde den gode melodi gang på gang uden at nogensinde at miste retningen og målet.