AMBUSCENEN

Torsdag kl. 22.15

Rasmus Seebach

Torsdag kl. 22.15

Velkommen tilbage til AMBUFESTEN til RASMUS SEEBACH!!!

Rasmus Seebach er en af Danmarks ABSOLUT største kunstnere, og han har med sine fire studiealbums opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Siden 2009 har Rasmus vundet et UTAL af priser, men vigtigst af alt har han med sine dansksprogede popsange vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker i alle aldre. På scenen leverer Seebach ALTID nogle spektakulære og storslåede liveshows, og han er i dag kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang, han går på scenen.

Rasmus Seebach gæstede sidst Ambufesten i 2018, og 5 år efter er han klar til at give publikum endnu en fantastisk oplevelse.

Rasmus har ganske vist et imponerende bagkatalog bestående af utallige rekorder på de danske hitlister, men for Rasmus kan succes hverken måles i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum:

”Det er jo den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live – at komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med, overgår alt. Det er her, musikken kan leve, og det er i sidste ende for disse mennesker jeg laver musikken”

Følg AMBUfesten