Kroen

Lørdag fra kl. 17.10

Langhoff og Dohn

Lørdag fra kl. 17.10

Langhoff og Dohn spiller kl. 17.00/18.50/20.25/22.25

Bjarne Langhoff er en blændende sanger og pianist, der er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium. Som sanger har han bl.a. opnået fornemme anmeldelser for sine roller i musicalerne ”Hair” og ”Chess” i Aarhus Musikhus, ”Evita” på Fredericia Teater samt ”Grease” på Aarhus Teater. Bjarne har desuden i en årrække slået sine folder som sanger i disco-orkestret Le Freak og deltaget flere gange i DR’s Melodi Grand Prix. I 2012 charmerede han hele Danmark i sangkonkurrencen ”Voice” på TV2, hvor han endte i finalen.

I 2014 udgav Bjarne albummet ”Safe Distance” med egne sange, som har opnået airplay ikke blot på P4, men også på udvalgte radiostationer i USA.

Eskild Dohn er en alsidig sanger og multiinstrumentalist, der af mange er kendt som guitarist i Lars Lilholt Band, som han har turneret med i knap 10 år. Han behersker desuden instrumenter som trompet, saxofon, mandolin, violin og bas. Sideløbende har han været sideman og sangskriver for en række andre danske artister og komponeret musik til teater og tv. Han har desuden optrådt og indspillet med navne som Sigurd Barrett, Søren Sko, Jette Torp, Inside the Whale, Harvest Moon, Viggo Sommer, Maria Lucia og Bruce Guthro.

I 2015 udgav Eskild et album med egne sange på dansk under titlen ”Sange for voksne”, som er blevet spillet flittigt på både P4 og P5.

Kroen byder på masser af Musik med Bøf og Ben fra grill til kr. 325,-  inkl. entre til alle telte.

Musikken starter kl. 17.00.

Der reserveres bord ved køb af billet inkl. mad og entre med senest ankomst kl. 18.00. Begrænset antal pladser.

Maden leveres af Slagter Madsen som vil grille ved teltet. Spørgsmål stilles til kroen@ambufest.dk