SCENERNE

AMBU-SCENEN

Store Scene er rammen om de store Open Air-koncerter fredag og lørdag. Scenen er i løbet af dagene også centrum for en række andre optrædende – f.eks. lørdag aften med Chief 1.

AMBU Open Air har gennem årene været gæstet af navne som

RASMUS SEEBACH, KIM LARSEN, ALPHABEAT, SHUBIDUA, GNAGS, DIZZY MIZZ LIZZY, THOMAS HELMIG, AQUA, MADS LANGER, NIK & JAY, SANNE SALOMONSEN, BIG FAT SNAKE, LARS LILHOLT, DANSEORKESTRET, JOHNNY MADSEN og mange, mange flere. Også i år kan du være sikker på absolut TOP underholdning både torsdag, fredag og lørdag!!!!

Gennem alle festdagene er der masser af underholdning og aktiviteter på Store Scene (se programmet).

MIXEN / DANSETTEN

Mixen og Dansetten er festteltene, hvor barerne er fyldte med skummende fadøl og lækre drinks, mens musikken underholder i forskellige former. Mange gæster har fået tradition for at gå til AMBU-party lørdag aften i Mixen, men der er altid stemningsfyldt i teltene.

Teltene er også samlingspunkt for mange, som blot ønsker at sætte sig ned i venners lag og nyde en forfriskning og en god snak.

I teltene foregår endvidere underholdning og aktiviteter i form af AMBU-loppen (børneloppemarked), musik og andre hyggelige indslag i løbet af festdagene.

AMBUs HVILE

AMBUs HVILE ligger i rolige omgivelser tæt ved pladsens hovedindgang og med udsigt til Vestre Fjord.

Det er her den ægte kro-stemning omkring små borde kan opleves. Ambus Hvile er rammen om en række hyggelige og stemningsfulde arrangementer, ligesom teltet fungerer som kro under det meste af festen. Serveringen foregår for det meste som på en anden rigtig kro ved bordene – også udendørs hvis vejret tillader det.

Følg AMBUfesten