SCENERNE

AMBU-SCENEN

Store Scene er rammen om de store Open Air-koncerter fredag og lørdag.

AMBU Open Air har gennem årene været gæstet af navne som

RASMUS SEEBACH, KIM LARSEN, ALPHABEAT, SHUBIDUA, GNAGS, DIZZY MIZZ LIZZY, THOMAS HELMIG, AQUA, MADS LANGER, NIK & JAY, SANNE SALOMONSEN, BIG FAT SNAKE, LARS LILHOLT, DANSEORKESTRET, JOHNNY MADSEN og mange, mange flere. Også i år kan du være sikker på absolut TOP underholdning både torsdag, fredag og lørdag!!!!

Gennem alle festdagene er der masser af underholdning og aktiviteter på Store Scene (se programmet).

 • Korskolen

  Søndag kl. 16.00

  AMBUSCENEN

KROEN / DANSETTEN

KROEN og DANSETTEN er festteltene, hvor barerne er fyldte med skummende fadøl og lækre drinks, mens musikken underholder i forskellige former. Mange gæster har haft tradition for at gå til AMBU-party lørdag aften i Mixen, men fra 2023 bliver MIXEN ændret til KROEN og konceptet bliver ændret lidt, men stadigvæk med musik, mad, hygge, dans og mulighed for at reserverer bord fra 17.00 – 20.00. Så der er stadigvæk stemningsfyldt i teltene.

Teltene er også samlingspunkt for mange, som blot ønsker at sætte sig ned i venners lag og nyde en forfriskning og en god snak.

I teltene foregår endvidere underholdning og aktiviteter i form af AMBU-loppen (børneloppemarked), musik og andre hyggelige indslag i løbet af festdagene.

 • Sildebord

  Lørdag kl. 11.30

 • Lars Lindbjerg

  Lørdag kl. 11.30 & 12.45

  Dansetten - Sildebord

 • Starturn akustisk

  Lørdag kl. 17.00/19.05/21.40

  Kroen

 • The Powls

  Lørdag kl. 20.00

  Kroen

 • DJ Michael Eiskjær

  Lørdag fra kl. 20.00

  DANSETTEN

AMBUs HVILE

AMBUs HVILE ligger i rolige omgivelser tæt ved pladsens hovedindgang og med udsigt til Vestre Fjord.

Det er her den ægte kro-stemning omkring små borde kan opleves. Ambus Hvile er rammen om en række hyggelige og stemningsfulde arrangementer, ligesom teltet fungerer som kro under det meste af festen. Serveringen foregår for det meste som på en anden rigtig kro ved bordene – også udendørs hvis vejret tillader det.