SCENERNE

AMBU-SCENEN

Store Scene er rammen om torsdagens store Open Air-koncert, der af mange opfattes som festens start. Scenen er i løbet af dagene også centrum for en række andre optrædende, gevinstudtrækning samt AMBU-pigens kåring.

AMBU Open Air har gennem årene været gæstet af navne som

D.A.D, RASMUS SEEBACH, KIM LARSEN, DIZZY MIZZ LIZZY, THOMAS HELMIG, AQUA, MADS LANGER, SHAKA LOVELESS, MEDINA, CARPARK NORTH, CHRISTOPHER, NIK & JAY, JOEY MOE, DJAMES BRAUN, L.I.G.A ,  ALPHABEAT, SHUBIDUA, GNAGS, SANNE SALOMONSEN, BIG FAT SNAKE, LARS LILHOLT, DANSEORKESTRET, JOHNNY MADSEN og mange mange flere. Også i år kan du være sikker på top-underholdning.

Gennem alle festdagene er der masser af underholdning og aktiviteter på Store Scene (se programmet).

MIXEN

Mixen er festteltet hvor mange gæster efterhånden har fået tradition for at gå til den IRSKE aften fredag og AMBU-party lørdag aften

Teltet er i øvrigt samlingspunkt for mange, som blot ønsker at sætte sig ned i venners lag og nyde en forfriskning og en god snak.

I teltet foregår endvidere underholdning og aktiviteter i form af AMBU-loppen (børneloppemarked), musik og andre hyggelige indslag i løbet af festdagene.

AMBUs HVILE

AMBUs HVILE ligger i rolige omgivelser tæt ved pladsens hovedindgang og med udsigt til Vestre Fjord.

Det er her den ægte kro-stemning omkring små borde kan opleves. Ambus Hvile er rammen om en række hyggelige og stemningsfulde arrangementer, ligesom teltet fungerer som kro under det meste af festen. Serveringen foregår for det meste som på en anden rigtig kro ved bordene – også udendørs hvis vejret tillader det…..

Følg AMBUfesten